top of page

SERVICII

Ne raportăm întotdeauna la cele mai înalte standarde de calitate și cerem de la angajații noștri o disponibilitate exemplară față de nevoile clienților. Climteh nu este doar un alt furnizor de servicii de instalații. Suntem o echipă specializată în toate domeniile în care lucrăm.

Instalare echipamente și materiale

Instalare echipamente si materiale
Concrete Wall

Din 1992, depășim orice provocare și livrăm confort clienților noștri, alături de echipa noastră de experți.

Specialiștii tehnici certificați ai firmei noastre sunt pregătiți și instruiți pentru a vă asigura serviciile de instalare echipamente necesare.

Și pentru ca ne respectăm clienții, punem întotdeauna calitatea pe primul loc, de aceea materialele cu care lucrăm, este obligatoriu să fie de cea mai înaltă calitate pentru a oferi durabilitate și siguranță.

Instalare-si-montaj-aer-conditionat2.jpg

Service: garanție, mentenanța, serviciu 24/7

Service
Hands Repairing Air Conditioner

Întreținerea corespunzătoare a sistemelor de climatizare prelungește durata de viață și condițiile de funcționare ale acestora.

Sistemul de garanție pe care îl punem la dispoziția clienților nostri include planificarea sesiunilor de intreținere a echipamentelor, astfel încât acestea să fie utilizate în parametri optimi după instalare și să fie prevenite din timp eventualele defecțiuni tehnice.

Întregul personal tehnic Climteh este specializat și garantează respectarea strictă a regulilor impuse de producătorii echipamentelor și sistemelor de climatizare. Echipa noastră are capacitatea de a reacționa corespunzător, inclusiv la situații neprevăzute, cum ar fi penele de energie electrică.

Flota proprie și rețeaua de colaboratori acreditați din întreg teritoriul țării ne permit să asigurăm intervenții rapide, în regim de urgență 24/7, în locația clientului.

Constatarea și remedierea sunt realizate într-un timp foarte scurt atât în perioada de garanție, cât și în afara ei.

Proiectare & Ofertare

Proiectare & Ofertare ​

Procesul de Proiectare & Ofertare este deosebit de complex, pornește de la o analiză critică a cererii.

Proiectanții Climteh, creează, adaptează, realizează, furnizează soluțiile cele mai favorabile care răspund la nevoile clienților nostri, acoperind cerințele specifice.

Departamentul de proiectare & ofertare, lucrează in strânsă legătură și este gândit special pentru clienții care au nevoie să efectueze instalații de ventilație-climatizare și care au nevoie de un suport specializat.

Printr-o colaborare permanentă cu celelalte departamente, proiectele sunt finalizate cu succes,  respectându-se termenele contractuale, calitate, costuri.

Considerăm că este necesar să adoptăm cele mai performante tehnologii, capabile să satisfacă și să imbunătățească nivelul de viață al utilizatorului și să îi asigure un grad ridicat de confort.

Inginerie și Consultanța

Inginerie si Consultanta
Image by Silvia Brazzoduro

O companie modernă, conectată permanent la nevoile de performanță ale partenerilor, cu o vastă experiență în domeniu, acumulată in lunga istorie a companiei.

Ne bazăm întotdeauna pe inginerii noștri în care investim permanent, care sunt mereu pregătiți să vă ofere cele mai bune soluții pentru proiectul dumneavoastră.

De asemenea, oferim consultanță și susținere pe tot parcursul derulării acestuia.

De la auditarea proiectului, planificare și execuție, la livrare, montaj și întreținere, Climteh este pregătit logistic și tehnic să preia aria de expertiză în climatizare și instalații a proiectului tau.

Instalare tubulatură și accesorii ventilație

Instalare tubulatura si accesorii ventilatie
Stripes


Experții certificați ai firmei noastre, sunt specializați în confecționarea de tubulatură și accesorii ventilație, piese speciale din tablă.

Supraveghem atent confecționarea tubulaturii în atelierul propriu, pentru a putea garanta rezistența și calitatea respectându-se  normele în vigoare.

Ne procurăm materiale de cea mai înaltă calitate pentru a livra clienților noștri produse sigure care protejează interesele consumatorilor.

Metallic Wooden Lamps

Integrator proiecte de instalații mecanice

Integrator proiecte de instalatii mecanice
Ibis Hotel.jpg
Dotted Background

Cu o istorie care a început in anul 1992, Climteh se mândrește cu evoluția și proiectele pe care le-a realizat de-a lungul timpului.

Vă prezentăm mai jos o mică parte din proiectele noastre :

1992 - Fondarea companiei

1995 - Parteneriat Liebert 

2003 - Specializarea personalului tehnic la fabrici de renume

2006 - Asigurăm climatizarea camerelor de centrale telefonice Atlas Telecom Network Oradea

2007 - Proiect: Bob Tower Pipera

2008 - Proiect: Cartierul German

2009 - Realizarea de camere tehnice pentru Star Storage

2010 - Proiect: Depozit Logistic Mega Image

2012 - Proiect: Policlinica DiMonza și începutul colaborarii cu magazinele Lidl, Profi, Sportisimo, Pepco

2017 - Inceputul parteneriatului cu Daikin

2019 - Proiect: Skanska Equilibrium C1

2020 - Proiect: Hotel Ibis

2021 - Proiect: Skanska Equilibrium C 2

bottom of page