Despre noi

SC CLIMTEH SRL este o societate cu capital integral romanesc, înfiinţată in 1992, al cărei principal obiect de activitate îl constituie prestarea de servicii in domeniul climatizarii, ventilatiei si aerului conditionat atat pentru institutii, cat si pentru persoane fizice, precum si comercializarea unei largi game de echipamente şi accesorii pentru climatizare, încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat, proiectare, livrare, montaj si service garantie si post-garantie.
După acumularea unei experienţe de aproape 14 ani în domeniul echipamentelor de aer condiţionat şi de încălzire/ventilaţie, SC CLIMTEH SRL şi-a lărgit sfera de activitate prin montarea şi service-ul sistemelor de încălzire centrală şi de preparare apă caldă menajeră. În prezent vă poate oferi produsele unor companii de prestigiu în domeniu, dupa cum urmeaza:
– SAMSUNG
– PITRE
– LIEBERT HIROSS (SUA)
– WOLF
– THERMOSCREENS (ANGLIA)
– HOVAL (ELVETIA)

SC CLIMTEH SRL a reuşit să formeze şi să menţină o reţea de distribuitori în ţară pentru mărcile SAMSUNG, TOJO şi PITRE, dezvoltand segmentul de piata pe aceste produse, având ca argument cel mai bun raport calitate / preţ.
Din dorinţa de a răspunde complet solicitărilor primite şi de a oferi soluţii complete şi actuale, SC CLIMTEH SRL a extins nomenclatorul de produse, contractand în calitate de antreprenor general lucrari de:
– instalaţii electrice
– sisteme de pardoseală flotantă
– instalatii sanitare
– sisteme de alimentare neintrerupta cu putere: UPS, grupuri electrogene, sisteme de alimentare 48 V DC

Anul 2003 a reprezentat implementarea Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001/2001, în paralel cu specializarea personalului tehnic la fabrici de renume în state membre UE: Italia, Spania, Austria. Cu un număr de peste 90 de angajaţi (10 ingineri în departamentul de proiectare-ofertare, 8 echipe de service, 8 echipe de montaj, 2 ateliere de producţie) şi o cifră de afaceri în creştere SC CLIMTEH SRL a reuşit să câştige încrederea clienţilor, dar şi admiraţia concurenţilor, dând dovadă de profesionalism şi fair-play.
Compania este structurată în cinci departamente a căror strânsă colaborare are scopul de a satisface în timp util şi la standarde înalte de calitate toate cerinţele clienţilor: Proiectare, Montaj, Productie, Service si Comercial.
Profesionalismul şi fermitatea angajatilor companiei au făcut ca societatea SC CLIMTEH SRL să poată fi considerată un partener de încredere, având la această oră capacitatea de a preda proiecte „la cheie” şi de a acţiona cu promptitudine în sfera seviciilor.


Tehnologie si siguranta
CLIMTEH foloseste cele mai noi tehnologii impunand noi standarde de siguranta in domeniu. Oferta climteh include nume ca YORK...
» detalii
Cariere
O cariera intr-o companie romaneasca cu traditie - posibilitatea de a scrie impreuna istoria CLIMTEH...
» detalii
Implicare sociala
CLIMTEH se implica in viata sociala. Sponsorizeaza actiuni caritabile si proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale...
» detalii


Serviciu Clienti | Copyright | Contact
Toate drepturile rezervate CLIMTEH 2011