top of page

ISTORIC

CLIMTEH

Poza dl Manole.png

Am înființat compania Climteh în anul 1992 : aveam specializarea tehnică și multă determinare. Visam de la început să devenim cei mai buni, astfel încât să facem față oricarui proiect de climatizare, indiferent de cerințe. Am înțeles de atunci cât de importantă este echipa si am construit întotdeauna folosind fundația echipei de bază. Credem că puterea noastră stă in soliditatea si unitatea echipei care este sufletul Climteh.

Am ajuns pas cu pas în poziția actuală, în topul celor mai buni furnizori din piața  instalațiilor. Ne-am bazat pe promptitudine, pe atenția la cerințele clientului și am fost mereu un partener de încredere pentru clienții nostri. Ei știu ca la Climteh, ne-am onorat întotdeauna promisiunile.

În prezent, avem capacitatea de a preda proiecte “la cheie” din sfera sistemelor de climatizare, încălzire, ventilație și aer condiționat. Echipa noastră reprezintă și acum atuul nostru și include aproape 100 de specialiști în proiectare, producție, montaj, service, angrenați într-un sistem logistic echilibrat care ne permite să fim disponibili oricând este nevoie.

Climteh oferă oriunde în Romania servicii de intervenție 24/7, cu timp rapid de răspuns. Ne-am îndeplinit oare visul? Provoacă-ne cu proiectul tău, nu înainte însă de a parcurge câteva dintre proiectele din portofoliul nostru!

Evoluție

Image by Austin Distel

1992

1995

2005

2012

2020

Anul înființării, capital integral românesc, primele proiecte de climatizare in România

Intrăm in parteneriat cu Liebert (devenit ulterior Liebert-Hiross, apoi Emerson, actual Vertiv). Climteh devine principalul furnizor de servicii de climatizare profesională din România

Începem parteneriatul cu Samsung, un nou capitol în istoria Climteh

Începutul colaborării cu rețeaua de magazine Profi

Povestea continuă – Lidl, Profi, Hotel Ibis

PRINCIPALELE REALIZĂRI

Round Buildings

Proiect „Bob Tower”, Pipera

Exterior of a Building

Proiect „Depozit Logistic Mega Image”

Modern Housing Project

Proiect policlinica „DiMonza”

Proiect „Bob Tower”, Pipera

pexels-andrea-piacquadio-3760067.jpg
plans
Architect hold plans

Proiectul BOB TOWER, face parte dintr-un complex amplu, alcătuit din trei clădiri de birouri , două turnuri rezidențiale (Upground Towers), spații comerciale și alte facilitați.

Clădirea de birouri Bob Tower, cuprinde șapte etaje deasupra solului și 161 de locuri de parcare deschise, având o suprafață utilă de 60.000 mp.

Soluție tehnică : Proiectul include chillere de 1100 kw, centrale de tratare aer între 2000 și 7000 de metri cubi, ventiloconvectoare, conducte și placare P3.

Lucrari executate : Instalații de climatizare

Proiect 1

Proiect „Depozit Logistic Mega Image”

Proiect 2
Technicians at Work

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarket-uri din România, cu peste 9000 de angajați și cu o rețea care cuprinde in prezent peste 700 de magazine in toată țara. In anul 2010, a fost lansat pe piața din România, conceptul Shop&Go, ajungând in prezent la peste 400 magazine de acest tip. Compania are in proprietate două depozite, în Stefaneștii de Jos și în Popești-Leordeni, cel din urmă având o suprafată de aproximativ 4 hectare și deservind magazinele din București.

Soluția Tehnică:Sisteme de încalzire pentru întreaga construcție (cazane, rețea de distribuție, calorifere și incălzitoare); Conducte de aspirare și admisie aer proaspăt; CTA-uri;

Sisteme complete de climatizare ( comerciale și profesionale); Sisteme de distribuție pentru alimentarea cu apă rece /caldă; Construcția și amenajarea tuturor toaletelor.

Lucrări executate: Instalații de climatizare, ventilație, incălzire și sanitare.

Proiect policlinica „DiMonza”

Proiect 3
pexels-andrea-piacquadio-3760067.jpg
Monza-1.jpg
Desk with Stethoscope

 

Unul dintre cele mai performante și renumite spitale de cardiologie din București, construit in anul 2012, a fost conceput să ofere pacienților cu afecțiuni cardiovasculare,  șansa de a beneficia de cele mai înalte standarde și tehnologii avansate, astfel putând fi tratați de eminențe în domeniu.

Specialiștii spitalului Monza, oferă mai mult decât diagnosticarea cu acuratețe a afecțiunii, eliberarea unui tratament corect și eficient, oferă un mediu placut și confortabil încat spitalul să nu fie doar acel „loc” în care ne tratăm, ci acel loc unde atât medicii cât și pacienții au un singur scop comun : VINDECAREA.

Soluția Tehnică: Generator Climatizare si Alimentare electrică de urgență.

Lucrări Executate: Climatizare zone UPS.

bottom of page