IMPLICARE SOCIALA

ONG

EUROPEAN WEEK

„In perioada 15-19 martie 2004, Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine (ASLS) – Universitatea Bucuresti a participat la actiunea „EUROPEAN WEEK” – Bruxelles, Universitatea Catolica din Louvain-la-Neuve. In cadrul acesteia, ASLS a reprezentat in exclusivitate studentii romani, beneficiind de sprijinul Ministerului Afacerilor Externe si al Ambasadei Romaniei la Bruxelles, dar si de suportul financiar al CLIMTEH SRL.

Experienta vizitei la Parlamentul European si la Comisia Europeana, dezbaterile privitoare la legislatia europeana, la problemele cele mai arzatoare ale Europei si ale lumii in plan politic, cultural si economic, simularea reusita a lucrarilor Parlamentului European, precum si schimbul de experienta cu ceilalti studenti din intreaga lume sau exersarea limbilor straine au constituit factorii utili si de succes ai acestei participari. Echipa romana s-a prezentat foarte bine la acest eveniment, romanii fiind, in general, bine receptati de catre ceilalti participanti si avand notabile cunostinte generale privitoare la mecanismele europene.

ASLS adreseaza multumiri speciale sponsorului principal al delegatiei romane, compania de aer conditionat CLIMTEH SRL, si dlui Director General, dl Titi Manole, pentru bunavointa si interesul acordate in cadrul acestei manifestari.”

www.asls.ro

www.crsceurope.org


Tehnologie si siguranta
CLIMTEH foloseste cele mai noi tehnologii impunand noi standarde de siguranta in domeniu. Oferta climteh include nume ca YORK...
» detalii
Cariere
O cariera intr-o companie romaneasca cu traditie - posibilitatea de a scrie impreuna istoria CLIMTEH...
» detalii
Implicare sociala
CLIMTEH se implica in viata sociala. Sponsorizeaza actiuni caritabile si proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale...
» detalii


Serviciu Clienti | Copyright | Contact
Toate drepturile rezervate CLIMTEH 2011