COPYRIGHT

Toate Drepturile Rezervate SC CLIMTEH SRL
Cu exceptia cazurilor indicate pe alta cale în cadrul acestor pagini, sunteti autorizati sa vizualizati, copiati, imprimati si sa distribuiti documente cuprinse în aceste pagini, respectând urmatoarele:

-Veti folosi acestea doar cu scopuri informative si necomerciale
-Nu veti modifica documentele sau grafica
-Nu veti copia sau distribui grafica separat de textul în care este inclusa
-Nu veti cita sau utiliza materialele în alt context
-Veti afisa aceasta specificatie de drepturi de autor pe fiecare copie realizata de dumneavoastra

Nici SC CLIMTEH SRL sau o alta parte nu v-a oferit licenta sau drepturi de orice fel fie acestea legate de marci înregistrate sau drepturi de autor (cu exceptia celor de mai sus).
Aceste pagini va sunt oferite „ca atare”, doar pentru a va informa fara garantie de orice fel, exprimata sau subînteleasa, incluzând, dar nefiind limitat la garantiile comerciale implicate. Va veti asuma riscurile cu privire la convenabilitatea si acuratetea informatiilor din aceste pagini. Aceste pagini pot contine greseli tehnice sau erori de traducere. „SC CLIMTEH SRL” nu îsi asuma responsabilitatea sau riscul pentru astfel de erori sau omiteri în cadrul acestei publicatii sau în alte documente la care exista referiri sau link-uri. În cazul în care dumneavoastra sau oricare alt vizitator va dori sa trimita informatii, opinii, date, întrebari, comentarii, sugestii sau orice altceva legat de continutul acestor pagini, acestea vor fi tratate confidential si „www.climteh.ro” le va reproduce, folosi si distribui fara limitatii. Sunteti de acord ca „www.climteh.ro” sa foloseasca liber ideile, conceptele sau tehnicile incluse în raspunsul dumneavoastra în orice scop, nefiind limitat la proiectarea, producerea si distribuirea unor produse care contin astfel de idei, concepte sau tehnici. Acesta este un sit on-line care poate fi vizualizat pe plan international. Nume, logo-uri, design-uri, titluri, cuvinte sau expresii din cadrul acestei publicatii pot fi marci înregistrate apartinând de „SC CLIMTEH SRL” sau altor institutii care pot fi înregistrate în anumite jurisdictii.


Tehnologie si siguranta
CLIMTEH foloseste cele mai noi tehnologii impunand noi standarde de siguranta in domeniu. Oferta climteh include nume ca YORK...
» detalii
Cariere
O cariera intr-o companie romaneasca cu traditie - posibilitatea de a scrie impreuna istoria CLIMTEH...
» detalii
Implicare sociala
CLIMTEH se implica in viata sociala. Sponsorizeaza actiuni caritabile si proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale...
» detalii


Serviciu Clienti | Copyright | Contact
Toate drepturile rezervate CLIMTEH 2011