Stiri

Samsung by Climteh Awards 2010 – Galerie Foto
Samsung si Climteh, gazde pentru profesionistii climatizarilor Climteh Romania a incheiat anul 2010 cu un eveniment deosebit in care a sarbatorim tehnologia, performanta si oamenii care formeaza “spiritul” Samsung. Evenimentul a avut loc Marti, 21 Decembrie 2010, in locatia Grand Hotel Marriott din Bucuresti si s-a bucurat de participarea partenerilor...citeste tot »
Bucuresti, 21 Decembrie 2010 – Noul site CLIMTEH
Compania CLIMTEH lanseaza versiunea a IV-a a site-ului www.climteh.ro . Prin aceasta aplicatie web, compania noastra doreste sa fie mai aproape de clienti si sa ofere o resursa reala de informare pentru partenerii...citeste tot »
SAMSUNG aer conditionat prin CLIMTEH la ROMTHERM
Bucuresti, 22 Martie 2006 Compania CLIMTEH, unul din liderii de piata in domeniul aerului conditionat, va fi prezenta la expozitia internationala ROMTHERM, Romexpo in perioada 22-25 martie 2006. Cu aceasta ocazie, CLIMTEH va prezenta noile game de produse de conditionare a aerului marca Samsung, bazate pe tehnologiile inovatoare specifice acesteia....citeste tot »

Tehnologie si siguranta
CLIMTEH foloseste cele mai noi tehnologii impunand noi standarde de siguranta in domeniu. Oferta climteh include nume ca YORK...
» detalii
Cariere
O cariera intr-o companie romaneasca cu traditie - posibilitatea de a scrie impreuna istoria CLIMTEH...
» detalii
Implicare sociala
CLIMTEH se implica in viata sociala. Sponsorizeaza actiuni caritabile si proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale...
» detalii


Serviciu Clienti | Copyright | Contact
Toate drepturile rezervate CLIMTEH 2011