CARIERA IN CADRUL CLIMTEH

CLIMTEH este o companie cu capital integral romanesc, înfiinţată in 1992, al cărei principal obiect de activitate îl constituie prestarea de servicii in domeniul climatizarii, ventilatiei si aerului conditionat atat pentru institutii, cat si pentru persoane fizice, precum si comercializarea unei largi game de echipamente şi accesorii pentru climatizare, încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat, proiectare, livrare, montaj si service garantie si post-garantie.

Compania este structurată în cinci departamente a căror strânsă colaborare are scopul de a satisface în timp util şi la standarde înalte de calitate toate cerinţele clienţilor: Proiectare, Montaj, Productie, Service si Comercial.

Profesionalismul şi fermitatea angajatilor companiei au făcut ca societatea SC CLIMTEH SRL să poată fi considerată un partener de încredere, având la această oră capacitatea de a preda proiecte „la cheie” şi de a acţiona cu promptitudine în sfera seviciilor. Va invitam sa intrati in echipa CLIMTEH!

Locuri de munca disponibile la CLIMTEH:

ASISTENT MANAGER

Cerinte:
-absolvent studii ecomonice / limbi straine
-foarte buna cunoastere PC: Word, Excel, Outlook Express
-cunostinte comerciale in limba engleza
-cunostinte de contabilitate primara

Atributii:
Activitate de secretariat
Contabilitate primara, casierie
Redactare oferte, intocmire si derulare contracte
Asteptam CV la fax: 255.57.48 sau email: office@climteh.ro


Tehnologie si siguranta
CLIMTEH foloseste cele mai noi tehnologii impunand noi standarde de siguranta in domeniu. Oferta climteh include nume ca YORK...
» detalii
Cariere
O cariera intr-o companie romaneasca cu traditie - posibilitatea de a scrie impreuna istoria CLIMTEH...
» detalii
Implicare sociala
CLIMTEH se implica in viata sociala. Sponsorizeaza actiuni caritabile si proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale...
» detalii


Serviciu Clienti | Copyright | Contact
Toate drepturile rezervate CLIMTEH 2011