Produse Samsung / GAMA RAC / MODEL MALDIVES

FUNCTII COD COMANDA SPECIFICATII TEHNICE
S-Plasma ion

Să vorbim despre aerul proaspăt. Sistemul Virus Doctor de la Samsung îmbunătăţeşte semnificativ calitatea aerului din interior, astfel încât aerul respirat este pur şi sănătos. Elimină agenţii biologici contaminanţi invizibili cum ar fi virusurile, bacteriile şi alergenii, protejându-vă de boli şi de stările de rău. Purificând peste 19,16 m3 de spaţiu, sistemul Virus Doctor aduce mult aer proaspăt într-o casă şi ţine la distanţă concurenţa.

AQV09PWAN Capacitate racire: 2,5 kw
Capacitate Incalzire: 3,3 kw

Lungime traseu: 15m
Temperaturi de functionare: -rece 16-46 C / cald: -10 – 24 C

Dimensiuni:
UI: 820x285x205
UE: 720x548x265

Fisa Tehnica

Filtru de înaltă densitate

Cu ajutorul filtrului de înaltă densitate de la Samsung, puteţi să asiguraţi curăţenia şi prospeţimea camerei dvs. Filtrul de înaltă densitate filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf şi transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Şi curăţarea filtrului devine mai comodă. Trebuie doar să curăţaţi filtrul cu un jet de apă care îndepărtează murdăria. Aer curat şi proaspăt cu o curăţare simplă şi uşoară a filtrului.

Somn plăcut

O noapte cu un somn neliniştit vă poate strica ziua. De aceea, funcţia „Somn plăcut” de la Samsung creează în dormitorul dvs. o ambianţă ideală şi confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii şi cu reglajul automat al umidităţii, cele trei etape esenţiale ale somnului dvs. sunt protejate de umiditate şi căldură, pentru ca dvs. să vă treziţi perfect odihnit şi pregătit pentru o nouă zi. Funcţia „Somn plăcut” nu vă scuteşte doar de minute şi ore preţioase de somn pierdut, dar consumă şi cu până la 36% mai puţină energie în comparaţie cu modul normal de răcire.


Inversor inteligent

Tehnologia inversorului inteligent de la Samsung economiseşte până la 50% din energie. Spre deosebire de aparatele de aer condiţionat cu non-inversor, cele cu inversor inteligent menţin temperatura ideală fără a opri şi porni mereu compresorul. Economisiţi energie, bani şi păstraţi stabilitatea cu inversorul inteligent!

Design unic de culoare şi stil


Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung, cu design elaborat, este soluţia perfectă pentru camera dvs. de zi elegantă şi modernă. Garantăm păstrarea stilului dvs. elegant de viaţă, cu ajutorul frumuseţii unice a noului aparat de aer condiţionat. Acest aparat unic de aer condiţionat nu este doar atrăgător ca zăpada pură, dar furnizează de asemenea cel mai proaspăt, curat şi purificat aer chiar şi cu un consum redus de energie.

Curăţare automată


Poate nu ştiaţi că un aparat de aer condiţionat poate produce mucegai şi răspândi microbi. Acest lucru se întâmplă din cauză că diferenţa dintre temperatura internă şi cea externă creează umiditate în interiorul unităţii, iar umiditatea înseamnă bacterii. Soluţia noastră? Aparatele de aer condiţionat de la Samsung prezintă funcţia de curăţare automată, care acţionează automat ventilatorul chiar şi după ce îl opriţi, menţinând totul uscat şi inodor, prevenind totodată răspândirea microbilor.

Răcire Turbo


Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung funcţionează la viteză maximă în modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectată. Răciţi instantaneu spaţiul cu noua tehnologie de răcire Turbo de la Samsung.

Strat protector antibacterian


Datorită structurii unice a stratului protector antibacterian, filtrul poate colecta particule mici de praf şi virusuri invizibile. Bucuraţi-vă de protecţia completă împotriva bacteriilor nedorite, pentru ca dvs. să respiraţi aer mai curat şi mai proaspăt.

Dezumidificare


Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung nu permite ca locuinţa dvs. să rămână umedă şi înăbuşitoare. Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung este cea mai bună alegere pentru îndepărtarea umidităţii excesive din mediul dvs. Sigur nu este nevoie să goliţi o găleată cu apă!

CCM (Condensator cu canale multiple)


Schimbătorul de căldură CCM (condensator cu canale multiple) de la Samsung are o suprafaţă mai mare de schimbare a căldurii, care sporeşte eficienţa de răcire. Noul design cu suprafaţă plată al CCM asigură o răcire rapidă, astfel încât veţi beneficia de aer proaspăt oricând doriţi.

AQV12PWAN Capacitate racire: 3,3 kw
Capacitate Incalzire: 4,0 kw

Lungime traseu: 15mTemperaturi de functionare: -rece 16-43 C / cald: -10 – 24 C

Dimensiuni:

UI: 820x285x205
UE: 720x548x265

Fisa Tehnica

Capacitate racire: 2,5 kw

Capacitate Incalzire: 3,3 kw

Lungime traseu: 15m

Temperaturi de functionare: -rece 16-46 C / cald: -10 – 24 C

Dimensiuni:

UI: 820x285x205

UE: 720x548x265

Fisa Tehnica (LINK DOWNLOAD FISA TEHNICA IN FORMAT PDF)

Taguri: MODEL MALDIVES,

Tehnologie si siguranta
CLIMTEH foloseste cele mai noi tehnologii impunand noi standarde de siguranta in domeniu. Oferta climteh include nume ca YORK...
» detalii
Cariere
O cariera intr-o companie romaneasca cu traditie - posibilitatea de a scrie impreuna istoria CLIMTEH...
» detalii
Implicare sociala
CLIMTEH se implica in viata sociala. Sponsorizeaza actiuni caritabile si proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale...
» detalii


Serviciu Clienti | Copyright | Contact
Toate drepturile rezervate CLIMTEH 2011