Produse Samsung / GAMA RAC / MODEL JUNGFRAU PREMIUM

PREMIUM

FUNCTII COD COMANDA SPECIFICATII TEHNICE
Eficienţă energetică de clasă mondială

Evitând irosirea energiei la pornire şi oprire şi cu ajutorul tehnologiei de control îmbunătăţite, aparatul de aer condiţionat de la Samsung vă ajută să faceţi o economie semnificativă de energie. Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung vă ajută să economisiţi bani chiar şi când este oprit. Panoul de control îmbunătăţit utilizează cantităţi minuscule de energie când este oprit, rezultând astfel o economie cu 90% mai mare decât la aparatele convenţionale de aer condiţionat.

AQV12YWAN

(PREMIUM)

Capacitate racire: 3,5 kw
Capacitate Incalzire: 4,0 kw
Lungime traseu: 15m
Temperaturi de functionare: -rece -10 – 46 C / cald: -15 – 24 C

Dimensiuni:
UI: 880x313x237
UE: 790x545x285

Fisa Tehnica

Inversor inteligent

Tehnologia inversorului inteligent de la Samsung economiseşte până la 50% din energie. Spre deosebire de aparatele de aer condiţionat cu non-inversor, cele cu inversor inteligent menţin temperatura ideală fără a opri şi porni mereu compresorul. Economisiţi energie, bani şi păstraţi stabilitatea cu inversorul inteligent!

Somn plăcut

O noapte cu un somn neliniştit vă poate strica ziua. De aceea, funcţia „Somn plăcut” de la Samsung creează în dormitorul dvs. o ambianţă ideală şi confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii şi cu reglajul automat al umidităţii, cele trei etape esenţiale ale somnului sunt protejate de umiditate şi căldură, pentru ca dvs. să vă treziţi complet odihnit şi pregătit pentru o nouă zi. Funcţia „Somn plăcut” nu vă scuteşte doar de minute şi ore preţioase de somn pierdut, dar consumă şi cu până la 36% mai puţină energie în comparaţie cu modul normal de răcire.


Filtru de înaltă densitate

Cu ajutorul filtrului de înaltă densitate de la Samsung, puteţi să asiguraţi curăţenia şi prospeţimea camerei dvs. Filtrul de înaltă densitate filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf şi transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Şi curăţarea filtrului devine mai comodă. Trebuie doar să curăţaţi filtrul cu un jet de apă care îndepărtează murdăria. Aer curat şi proaspăt cu simpla curăţare a filtrului.

Protecţie împotriva alergiilor


Noul filtru împotriva alergiilor de la Samsung înlătură bacteriile şi particulele de praf, reducând, de asemenea, simptomele de alergie. Stratul protector special ajută la protecţie împotriva alergiilor şi menţine mediul proaspăt.


S-Plasma ion

Să vorbim despre aerul proaspăt. Sistemul Virus Doctor de la Samsung îmbunătăţeşte semnificativ calitatea aerului din interior, astfel încât aerul respirat este pur şi sănătos. Elimină agenţii biologici contaminanţi invizibili cum ar fi virusurile, bacteriile şi alergenii, protejându-vă de boli şi de stările de rău. Purificând peste 19,16 m3 de spaţiu, sistemul Virus Doctor aduce mult aer proaspăt într-o casă şi ţine la distanţă concurenţa.


Ventilaţie 3D

Cu ajutorul celor două lame late de la Samsung, aerul este distribuit uniform în cameră. Lama mai lată şi mai lungă asigură un flux sporit de aer în cameră, putând astfel beneficia de un mediu mai răcoros într-un timp mai scurt. Fluxul de aer acoperă un unghi de 120º pentru confort complet, iar două lame direcţionează separat aerul spre podea, la 90º. Apoi, aerul este distribuit în toată încăperea cu un flux de rază lungă. Aparatul de aer condiţionat poate acoperi o rază de 13 m, pentru ca dvs. să vă simţiţi răcorit şi comod oriunde în cameră. Bucuraţi-vă de noua ventilaţie 3D de la Samsung!


d’light Cool

Prea mult aer condiţionat este periculos pentru sănătate şi dăunează mediului înconjurător, din cauza risipei de energie. Sistemul de răcire d’light de la Samsung verifică automat umiditatea şi temperatura curentului de aer şi le reglează pentru a obţine cel mai plăcut mediu. Aparatul de aer condiţionat Samsung utilizează cea mai redusă cantitate de energie pentru a menţine nivelul de confort, păstrând totodată sănătatea dvs. şi a mediului.


Răcire Turbo

Noul aparat de aer condiţionat Samsung funcţionează la viteză maximă în modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectată. Răciţi instantaneu spaţiul cu noua tehnologie de răcire Turbo de la Samsung.


Dezumidificare

Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung nu permite ca locuinţa dvs. să rămână umedă şi înăbuşitoare. Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung este cea mai bună alegere pentru îndepărtarea umidităţii excesive din mediul dvs. Sigur nu este nevoie să goliţi o găleată cu apă!


Curăţare automată

Poate nu ştiaţi că un aparat de aer condiţionat poate produce mucegai şi răspândi microbi. Acest lucru se întâmplă din cauză că diferenţa dintre temperatura internă şi cea externă creează umiditate în interiorul unităţii, iar umiditatea înseamnă bacterii. Soluţia noastră? Aparatele de aer condiţionat de la Samsung prezintă funcţia de curăţare automată, care acţionează automat ventilatorul chiar şi după ce îl opriţi, menţinând totul uscat şi inodor, prevenind totodată răspândirea microbilor.

Capacitate racire: 2,5 kw

Capacitate Incalzire: 3,3 kw

Lungime traseu: 15m

Temperaturi de functionare: -rece 16-46 C / cald: -10 – 24 C

Dimensiuni:

UI: 820x285x205

UE: 720x548x265

Fisa Tehnica (LINK DOWNLOAD FISA TEHNICA IN FORMAT PDF)

Taguri:

Tehnologie si siguranta
CLIMTEH foloseste cele mai noi tehnologii impunand noi standarde de siguranta in domeniu. Oferta climteh include nume ca YORK...
» detalii
Cariere
O cariera intr-o companie romaneasca cu traditie - posibilitatea de a scrie impreuna istoria CLIMTEH...
» detalii
Implicare sociala
CLIMTEH se implica in viata sociala. Sponsorizeaza actiuni caritabile si proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale...
» detalii


Serviciu Clienti | Copyright | Contact
Toate drepturile rezervate CLIMTEH 2011