Produse Samsung / GAMA RAC / Model BORACAY

FUNCTII COD COMANDA SPECIFICATII TEHNICE
Design unic, culoare, stil

Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung, cu design elaborat, este soluţia perfectă pentru camera dvs. de zi elegantă şi modernă. Garantăm păstrarea stilului dvs. elegant de viaţă, cu ajutorul frumuseţii unice a noului aparat de aer condiţionat. Chiar şi în condiţii meteo extreme, aparatul de aer condiţionat de un alb superb oferă o răcire plăcută de-a lungul întregii zile.

AQ09TSBN Capacitate racire: 2,8 kw
Capacitate Incalzire: 2,9 kw
Lungime traseu: 15m
Temperaturi de functionare: -rece 15-43 C / cald: -5 – 24 C

Dimensiuni:
UI: 820x285x210
UE: 660x470x240

Fisa Tehnica

Somn plăcut

O noapte cu un somn neliniştit vă poate strica ziua. De aceea, funcţia „Somn plăcut” de la Samsung creează în dormitorul dvs. o ambianţă ideală şi confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii şi cu reglajul automat al umidităţii, cele trei etape esenţiale ale somnului dvs. sunt protejate de umiditate şi căldură, pentru ca dvs. să vă treziţi perfect odihnit şi pregătit pentru o nouă zi. Funcţia „Somn plăcut” nu vă scuteşte doar de minute şi ore preţioase de somn pierdut, dar consumă şi cu până la 36% mai puţină energie în comparaţie cu modul normal de răcire.

AQ12TSBN Capacitate racire: 3,5 kw
Capacitate Incalzire: 3,8 kw
Lungime traseu: 15m
Temperaturi de functionare: -rece 15-43 C / cald: -5 – 24 C

Dimensiuni:
UI: 820x285x210
UE: 660x470x240

Fisa Tehnica

Filtru de înaltă densitate

Cu ajutorul filtrului de înaltă densitate de la Samsung, puteţi să asiguraţi curăţenia şi prospeţimea camerei dvs. Filtrul de înaltă densitate filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf şi transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Şi curăţarea filtrului devine mai comodă. Trebuie doar să curăţaţi filtrul cu un jet de apă care îndepărtează murdăria. Aer curat şi proaspăt cu o curăţare simplă şi uşoară a filtrului.

Strat protector antibacterian

Datorită structurii unice a stratului protector antibacterian, filtrul poate colecta particule mici de praf şi virusuri invizibile. Bucuraţi-vă de protecţia completă împotriva bacteriilor nedorite, pentru ca dvs. să respiraţi aer mai curat şi mai proaspăt.

Consum scăzut de energie

Nu mai trebuie să renunţaţi la confort pentru a economisi bani. Aparatele de aer condiţionat de la Samsung oferă o putere mare de răcire cu consum mai mic de energie, astfel ca dvs. să economisiţi bani şi energie, fără a renunţa la confort. Cu o eficienţă mai mare decât aparatele convenţionale de aer condiţionat, veţi observa diferenţa la primirea facturii. Şi veţi simtii diferenţa de fiecare dată când porniţi aparatul de aer condiţionat.

Dezumidificare

Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung nu permite ca locuinţa dvs. să rămână umedă şi înăbuşitoare. Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung este cea mai bună alegere pentru îndepărtarea umidităţii excesive din mediul dvs.

Tripla protectie

Tehnologia de protecţie integrată de la Samsung oferă durabilitate şi fiabilitate mai bună. Cu sistemul său puternic de răcire (protectia compresorului), controlul constant al tensiunii (protectia automatizarii) şi stratul protector anticoroziv (protectia condesatorului) dispuneţi de o durata de viata mai mare a echipamentului de climatizare.

Răcire Turbo

Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung funcţionează la viteză maximă în modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectată. Răciţi instantaneu spaţiul cu noua tehnologie de răcire Turbo de la Samsung.

Curăţare automată

Poate nu ştiaţi că un aparat de aer condiţionat poate produce mucegai şi răspândi microbi. Acest lucru se întâmplă din cauză că diferenţa dintre temperatura internă şi cea externă creează umiditate în interiorul unităţii, iar umiditatea înseamnă bacterii. Soluţia noastră? Aparatele de aer condiţionat de la Samsung prezintă funcţia de curăţare automată, care pastreaza automat ventilatorul in functiune, pentru putin timp, chiar şi după ce opriţi echipamentul, menţinând astfel unitatea interioara uscata şi inodora si prevenind răspândirea microbilor.

AQ18TSBN Capacitate racire: 5,2 kw
Capacitate Incalzire: 5,8 kw
Lungime traseu: 15m
Temperaturi de functionare: -rece 15-43 C / cald: -5 – 24 C

Dimensiuni:
UI: 1065x285x210
UE: 660x470x240

Fisa Tehnica

Taguri: Model BORACAY,

Tehnologie si siguranta
CLIMTEH foloseste cele mai noi tehnologii impunand noi standarde de siguranta in domeniu. Oferta climteh include nume ca YORK...
» detalii
Cariere
O cariera intr-o companie romaneasca cu traditie - posibilitatea de a scrie impreuna istoria CLIMTEH...
» detalii
Implicare sociala
CLIMTEH se implica in viata sociala. Sponsorizeaza actiuni caritabile si proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale...
» detalii


Serviciu Clienti | Copyright | Contact
Toate drepturile rezervate CLIMTEH 2011